Ειδήσεις

NEΟ Μπορεί μια Ρινοπλαστική να σας κάνει να νιώσετε καλύτερα με τον εαυτό σας;

Μια ρινοπλαστική θα μπορούσε να ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σας και την ποιότητα της ζωής σας, σύμφωνα με μια νέα έρευνα.

περισσότερα...

Ρινοπλαστική: Μπορώ να ξέρω από πριν το σχήμα της μύτης μου;

Αυτό είναι ένα μεγάλο ερώτημα.
Το χειρουργικό πλάνο που σχετίζεται με την επέμβαση της ρινοπλαστικής έχει ιστορία πολλών εκατοντάδων χρόνων.

περισσότερα...

NEΟ Η νέα προσέγγιση στην ρινοπλαστική

Ένας γιατρός του City Center, κοντά στα 60, δεν του άρεσε η ελαφρά κλίση προς την άκρη της μύτης του.

περισσότερα...

Οι ασθενείς της ρινοπλαστικής μπορεί να έχουν τη νόσο του καθρέφτη

NEΟ Το ράμφος, το όργανο όσφρησης, το ρύγχος. Όλοι έχουμε ένα. Αλλά τώρα, μια νέα μελέτη δείχνει ότι πολλοί άνθρωποι που διαμαρτύρονται για το μέγεθος ή για το σχήμα της μύτης τους δείχνουν σημάδια διαταραχής δυσμορφίας του σώματος τους, δαπανώντας τις μέρες τους βρίσκοντας μικρές ή ακόμα και φανταστικές ατέλειες στην εμφάνισή τους.

περισσότερα...

Νέες εξελίξεις προκαλούν αύξηση της ρινοπλαστικής

NEΟ Στα πρώτα χρόνια της αισθητικής χειρουργικής, οι άνθρωποι ήταν διστακτικοί στο να υποβληθούν σε ρινοπλαστική, επειδή φοβόντουσαν ότι τα αποτελέσματα δεν θα ήταν ικανοποιητικά και η ανάρρωση θα έπαιρνε πολύ χρόνο

περισσότερα...

Πεσμένη μύτη

NEΟ Αντίο πεσμένη μύτη! Ρινοπλαστική σε ηλικιωμένους υποψήφιους

Η μύτη και το πηγούνι σας θα συνεχίσουν να μεγαλώνουν με την πάροδο του χρόνου, ενώ τα υπόλοιπα χαρακτηρίστηκα του προσώπου σας θα παραμείνουν στο ίδιο μέγεθος.

περισσότερα...

Ρινοπλαστική: Μπορεί η 3D απεικόνιση υπολογιστή να θέσει στόχους στην χειρουργική της μύτης;

NEΟ Υπάρχουν διάφοροι μέθοδοι που χρησιμοποιούν οι σύγχρονοι πλαστικοί χειρουργοί για να βοηθήσουν τους ασθενείς τους να κατανοήσουν το χειρουργικό τους αποτέλεσμα.

περισσότερα...

Τα αποτελέσματα της ρινοπλαστικής δεν πρέπει να εξαρτώνται από τα χαρακτηριστικά των διασήμων

NEΟ Οι πλαστικές επεμβάσεις των διασήμων είναι συχνό θέμα στις ειδήσεις. Πολλοί ασθενείς ζητούν από τον πλαστικό χειρουργό τους την μίμηση των χαρακτηριστικών τους.

περισσότερα...

NEΟ Μπορώ να φορέσω γυαλιά μετά από μια ρινοπλαστική;

Αυτό είναι ένα κοινό πρόβλημα για όσους εξαρτώνται από γυαλιά για την όραση. Αν και είναι καλύτερο να αποφύγετε τα γυαλιά όσο είναι δυνατό, υπάρχουν κάποια κόλπα που μπορούν να λειτουργήσουν.

περισσότερα..

NEΟ Έφηβοι και ρινοπλαστική

Έφηβη στρέφεται στην πλαστική χειρουργική για να αντιμετωπίσει τα πειράγματα!

Για χρόνια, οι συμμαθητές χλεύαζαν την έφηβη Erica Morgo γιατί είχε μια μύτη μεγαλύτερη του μέσου όρου.

περισσότερα...

Βολβώδης μύτη

NEΟ Μπορεί μια βολβώδης μύτη να μειωθεί χωρίς φαίνεται περίεργη ή να αλλάξει κατά πολύ την εμφάνισή μου;

περισσότερα...

Ανοιχτή vs κλειστή ρινοπλαστική

NEΟ Η ρινοπλαστική, που είναι γνωστή ως χειρουργική επέμβαση της μύτης, είναι μια διαδικασία που μπορεί να βελτιώσει τη μύτη σας, αλλάζοντας το σχήμα της και ή και το μέγεθος της

περισσότερα...

Ιδανική ηλικία για ρινοπλαστική

NEΟ Δεν υπάρχει ιδανική ηλικία για ρινοπλαστική. Η νεότερη ηλικία για μια ρινοπλαστική μπορεί να είναι 15-17 σε μια κοπέλα και 17-19 σε ένα αγόρι, επειδή τότε είναι που έχει ολοκληρωθεί η ανάπτυξη της μύτης.

περισσότερα...

Ρινοπλαστική - Ανάρρωση: Συμβουλές για την ελαχιστοποίηση μωλώπων και πρηξίματος

NEΟ Μώλωπες και οιδήματα είναι ένα αλληλένδετο μέρος της ανάρρωσης από μια ρινοπλαστική. Εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες που σχετίζονται τόσο με την χειρουργική τεχνική όσο και με τον ασθενή.

περισσότερα...

Αυξητική πηγουνιού μπορεί να συστηθεί κατά τη διάρκεια μιας ρινοπλαστικής

NEΟ Προκειμένου να εξασφαλισθεί ένα αισθητικά ισορροπημένο αποτέλεσμα, οι πλαστικοί χειρουργοί που εκτελούν μια ρινοπλαστική θα πρέπει να αξιολογήσουν το ενδεχόμενο μιας αυξητικής πηγουνιού, σύμφωνα με μια νέα έρευνα που παρουσιάστηκε το 2009 στην Αμερικανική Ακαδημία πλαστικής χειρουργικής Κεφαλής και Τραχήλου στην Ετήσια Συνάντηση, στο Σαν Ντιέγκο,στην Καλιφόρνια.

περισσότερα...

Κυνηγώντας την τελειότητα στην Ρινοπλαστική: Ρινοπλαστική επανεπέμβαση

NEΟ Ενώ η πλειονότητα των ασθενών που υποβάλλονται σε ρινοπλαστική μένουν ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα υπάρχει και ένα πολύ μικρό ποσοστό που τυχαίνει να μην είναι ευχαριστημένοι από την επέμβαση και θα αναγκασθούν να προχωρήσουν σε μια δεύτερη επέμβαση ρινοπλαστικής.

περισσότερα...

Έφηβοι και πλαστική χειρουργική

Συλλέγοντας τις στατιστικές τα τελευταία χρόνια βλέπουμε ότι έχουμε μια αύξηση των αισθητικών επεμβάσεων όμως το ποσοστό των νεαρών ασθενών 18 ετών και κάτω παραμένει σταθερό με δημοφιλέστερες επεμβάσεις το 2009 τις μη επεμβατικές όπως αποτρίχωση και χημικά πίλινγκ σύμφωνα με την American Society for Aesthetic Plastic Surgery (ASAPS).

Η πιο συχνή επέμβαση σε αυτή την ομάδα των ασθενών το 2009 ήταν η ρινοπλαστική. Σύμφωνα με τους πλαστικούς χειρουργούς σε επιλεγμένες περιπτώσεις εφήβων μπορεί να έχουμε θετική επίδραση στον ψυχικό τους κόσμο κάνοντας μια επέμβαση.

περισσότερα...