Προφιλοπλαστική

Προφιλοπλαστική λέγεται ο συνδυασμός των επεμβάσεων που έχει σκοπό να βελτιώσει το προφίλ του προσώπου.Το προφίλ του προσώπου διαμορφώνεται από την μύτη και το πηγούνι.Συνεπώς μιλάμε για ένα συδυασμό ρινοπλαστικής και γενειοπλαστικής.

Πρόκεται για δύο επεμβάσεις που αναλύονται στις επί μέρους σελίδες του πλαστικού χειρουργού Νώντα Καποσίτα.

Σήμερα πολύ πιο εύκολα ένας ή μια υποψήφια μπορεί να ξέρει από πριν αν και πόσο χρειάζεται μια ρινοπλαστική ή και ακόμα περισσότερο μια γενειοπλαστική.

Στην συνάντηση στο ιατρείο με τον κο Καποσίτα έχουμε την δυνατότητα να αναλύσουμε το προφίλ και μετά από την συζήτηση να προτείνουμε τις λύσεις.

Η ρινοπλαστική από μόνη της αλλάζει την εικόνα του προσώπου αλλά αν απαιτείται και πλαστική στο πηγούνι με ένθεμα τότε το αποτέλεσμα κρίνεται εντυπωσιακό.

Η τεχνική

Όταν συνδυάζεται ρινοπλαστική και γενειοπλαστική τότε η τεχνική που αφορά την μύτη εμπίπτει στην ρινοπλαστική και όταν αφορά το πηγούνι εμπίπτει στην γενειοπλαστική (βλέπε στο menu)

ρινοπλαστική και γενειοπλαστική
Δείτε στο βίντεο την συνέντευξη του γνωστού ηθοποιού Ασημάκη Αλεξίου να μιλάει για τις επεμβάσεις τοποθέτησης ενθεμάτων στις γωνίες της κάτω γνάθου και και στο πηγούνι (γενειοπλαστική) που υποβλήθηκε από τον Δρ Ν.Καποσίτα

 

 

Δείτε περιπτώσεις προφιλοπλαστικής στο website του πλαστικού χειρουργού Δρ Νώντα Καποσίτα

 www.kapositas.gr