Αληθινές μαρτυρίες.

Η εμπειρία της Αμαλίας με την ρινοπλαστική που έκανε με τον Νώντα Καποσίτα 6 μήνες μετά από την επέμβαση προσθετικής στήθους με 300 cc cohesive I ενθέματα σιλικόνης της αμερικανικής εταιρίας mentor. Αναλύει την εμπειρία της με την ρινοπλαστική και την πλαστική στήθους
ρινοπλαστική Στο βίντεο που θα δείτε η Αμαλία εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν στις δύο επέμβάσεις πλαστικής χειρουργικής στην αυξητική στήθους και μετά από 6 μήνες στην ρινοπλαστική και πλαστική του ρινικού διαφράγματος. Αναλύει πως επέλεξε τον κο Καποσίτα, τις ανησυχίες της, την περίοδο της ανάρρωσης, πώς άλλαξε η ψυχολογία της μετά την αυξητική στήθους, αλλά και μετά την ρινοπλαστική, πώς το περιβάλλον της αντέδρασε και πολλά άλλα.

 

Δύο περιπτώσεις αυξητικής στήθους, νέας τεχνικής subfascial και ρινοπλαστικής.
ρινοπλαστική

Μέρος Ι

Η εμπειρία της Εύης από την Ρινοπλαστική με τον Κο Καποσίτα.Η Εύη και η Χρύσα αεροσυνοδοί αναλύουν παράλληλα την εμπειρία τους από την πλαστική στήθους. Η επέμβαση της αυξητικής στήθους έγινε με την νέα τεχνική subfascial με ενθέματα 325cc και 300cc αντίστοιχα, silicone gel cohesive I, σε διαφορετικό χρόνο.

 

ρινοπλαστική

Μέρος II

Η Χρύσα και η Εύη είναι δύο φίλες αεροσυνοδοί, που υποβλήθηκαν σε επέμβαση αυξητικής στήθους με την νέα τεχνική subfascial με ενθέματα 300cc και 325cc αντίστοιχα, silicone gel cohesive I, σε διαφορετικό χρόνο.

Η Εύη ταυτόχρονα με την προσθετική στήθους έκανε και ρινοπλαστική.

Μιλούν για την εμπειρία τους από τις επεμβάσεις που υποβλήθηκαν από τον Νώντα Καποσίτα.